Tuff Top Coat on uusi mattapintainen viimeistelypinnoite, jonka ominaisuudet antavat kestävän pinnan keittiön työtasoille, kaapeille, pöydille, puulattioille ja muille kovalla kulutuksella ja lisäsuojaa vaativille pinnoille ilman mattapinnasta luopumista.

Tuff Top Coat – viimeistelypinnoite on testattu Frenchic-tuote ja sille on myönnetty  ISO 11998 -luokan 1 märkähankausluokka, mikä tarkoittaa, että se kestää hyvin hankausta ja pesua.

Tuff Top Coat on erityisesti suunniteltu parantamaan kulutuksen kestoa ja antamaan lisäsuojaa paljon käytetyille pinnoile, kuten esimerkiksi pöytäpinnolle. Sisä- ja ulkokäyttöön soveltuva upea tuote on todella monipuolinen ja sitä voidaan käyttää maalattujen pintojen, sisäisten puulattioiden ja huokoisten  pintojen kuten betonin, lasittamattomien laattojen ja tiilien päällä.

 

Kuten muutkin Frenchic-tuotteet, Tuff Top Coat on mietotuoksuinen, ilman lisättyjä VOC’ja ja sille on myönnetty  EN71-3-standardi, joten se kestää kovaa kulutusta ja sopii lasten lelujen maalaukseen. Monipuolinen Tuff Top Coat sopii käytettäväksi Frensheen-metallijauheiden kanssa. Tuff Top Coat saavuttaa täyden kovuutensa 16:ssa tunnissa. Vesiohenteinen, ei sisällä UV-suojaa.

Työohje: Vähintään kaksi ohutta kerrosta, suositellaan levitettäväksi tavallisella, litteällä Frenchic-siveltimellä tai sienellä 30min – 1h kuivumisvälillä, riippuen olosuhteista. Jos pintaa työstetään liian kuumassa (auringossa) tai kylmässä, tai liian paksulti, pintaan saattaa jäädä epätasaisuuksia, kuten siveltimen jäljet. Kasta sieni pinnoitteeseen, purista ylimääräinen neste pois ja pyyhi pinta tasaisin vaakavedoin. Anna kuivua ohjeiden mukaan ja toista. Huomioi myös, että pinnoite korostaa pinnan uurteita ja koloja enemmän kuin mattapintainen maali. Kokeile ensin, esimerkiksi huomaamattomaan kohtaan, jotta näet miten pinnoite vaikuttaa sävyyn ja pintaan. Tuff Top Coat’lla käsitellyt ulkokalusteet suositellaan säilytettävän talven ajan sisätiloissa. Pinta saavuttaa täydelllisen kovuutensa 16 tunnin jälkeen. Al Fresco tai Lazy Range-maalien päälle lisättävissä 48h jälkeen, ohjeen mukaisesti 4h kerrosten kuivumisvälillä.