Cosy Knit

Koko n. 11 x 8 cm

Huomioithan että nämä koristellaan käsityönä, joten jokainen lamppu on ainutlaatuinen ja yksikään ei ole täsmälleen samanlainen.

Muistathan tilata myös tuoksunesteen lamppuun.

Kaunis ja elegantti  tuoksulamppu luo lämpöistä tunnelmaa kotiin. Ei ainoastaan peitä tuoksuja vaan vähentää myös epämiellyttäviä hajuja. Tuoksulamppu sopii myös lemmikkikotiin jossa ei voida polttaa kynttilöitä. Palamisessa ei synny samoja pienhiukkasia kuin kynttilää poltettaessa.

  • Poistaa ilmasta haitallisia bakteereja 99%:sti
  • vähentää pölypunkkien määrää
  • vähentää ilman homeitiöiden määrää 99.9%:sti
  • vähentää tupakansavun hajua

Käyttöohje:

Ennenkuin käytät lamppua tarkista että sinulla on kaikki tarvittavat osat. Tarkista ettei sydänlanka ole vahingoittunut.

1.Aseta lamppu palamattomalle alustalle ennen sytyttämistä.

2.Ota sydänlanka pois lampusta, kaada lamppuun Ashley & Burwood tuoksuöljyä n. 2/3 pullon koosta. Tarkasta että lamppu ei ole lähellä helposti syttyviä materiaaleja. Kuten mukana tullutta tuoksuöljypulloa!

3.Laita lanka takaisin pulloon ja pienempi korkki kiinni pulloon. Odota n. 20-30 minuuttia jotta öljy ehtii imeytyä lankaan.

4. Sytytä pieni kivikorkki palamaan ja odota noin 2-3 minuuttia. HUOM! VARO liekki on aluksi iso voi olla jopa 15 cm jos palaa pitkään. Älä koskaan peitä avointa liekkiä korkilla. Puhalla liekki sammuksiin kun 2-3 min. on kulunut. Laita koristekruunu paikoilleen. Tuoksu leviää huoneeseen.

Saa polttaa enintään 30 min. Sammuttaaksesi lampun poista koristekruunu. Huom! Kruunu voi olla kuuma. Peitä pieni kivikorkki pakkauksen mukana tulleella korkilla. Anna lampun jäähtyä 30 minuuttia ennen siirtämistä sammuttamisen jälkeen.

HUOM! Älä koskaan jätä palavaa lamppua valvomatta. Liekki voi nousta jopa 15 cm:n! Kivikorkki on kuuma.

Paino 0.00 kg