Palo Santo puutikku yksittäin, 2,00 euroa kappale.

“Pyhä puu” Palo Santo kasvaa Etelä-Amerikassa. Yli 80-vuotiaaksi elävä vanha ja viisas puu tai sen oksa kuolee ensin luonnollisesti, jonka jälkeen se on vielä vuosia alkuperäisessä ympäristössään muuntuen alkemiallisesti parantavaksi pyhäksi puuksi. Andien alueen alkuperäiskansojen parantajat ja shamaanit ovat käyttäneet Palo Santoa seremonioissaan vuosituhansia. Palo Santon parantava, hyvää onnea ja hyvää oloa tuova tuoksu luo energeettisen suojauksen. Sen avulla voit tehdä energiakenttäsi, kodin tai muiden tilojen energiapuhdistuksen samalla tavalla kuin salvialla. Ihana lämmin ja hieman makea puun tuoksu.

Huom! Meillä myynnissä olevat Palo santo tikut ovat ainoastaan luonnollisesti kaatuneista ja kuolleista puista kerättyjä oksia.

Kodin energioiden puhdistus Palo Santon avulla: Sytytä tikun pää tuleen ja puhalla se hetken kuluttua sammuksiin, jolloin tikku alkaa savuamaan. Polta tikkua palamattomalla alustalla. Anna lämpimän, hyvää onnea tuovan rakkaudellisen tuoksun levittäytyä kotiisi puhdistamaan energeettisesti jokaisen nurkan, sängynaluset, kaapit ja kaikki sellaiset kohdat, jotka intuitiivisesti koet raskaiksi. Voit myös kuljettaa tikkua kädessäsi haluamiisi kohtiin ja ohjata savua paikkoihin, jotka mielestäsi erityisesti tarvitsevat puhdistusta. Pidä ikkunaa raollaan, jotta negatiivinen energia voi poistua savun mukana ulos. Kun olet valmis, paina tikun pää palamatonta alustaa vasten sammuksiin. Tikku voidaan sytyttää useamman kerran. Uusi puhdistus kun tunnet sitä tarvitsevasi.