Metallisen ja kestävän telavarren puukahvalla, jatkovarsikierteillä

sekä kaksi erilaista mikrokuitutelaa: 5mm ja 10mm nukkaiset. 

Mikrokuitutelarullamme ja Mini Rolleri sopivat parhaiten huonekalujen, keittiökalusteiden, ikkunoiden ja ovenkarmien maalaamiseen – käytännössä kaikkeen, jossa lopputulokseksi halutaan täydellinen, sileä pinta, kuin ruiskulla malattu.

Minirullavalikoimamme silein;  5 mm, on saanut valtavan suosion up-cycling – sekä tunnettujen huonekalumaalaajien keskuudessa. Näiden 5 mm:n telojen avulla voit saavuttaa virheettömän viimeistelyn ilman ruiskupistoolia, joten voit uudistaa vanhoja keittiöitä ja kalusteita erittäin alhaisin kustannuksin.

10 mm minitelarulla ottaa sisään huomattavan määrän maalia, puhdistuu helposti ja sopii ihanteellisesti seinien ja kattojen rajaamiseen yhdessä isojen telojemme kanssa, näin saadaan tasainen lopputulos ilman näkyviä rajoja. Nämä minitelat sopivat täydellisesti mm. lämpöpattereille ja muille aiemmin maalatuille pinnoille.

Mini Paint Rollerissa on tyylikäs puinen kahva, joka on muotoiltu optimaalista mukavuutta ajatellen.  Vaihdoimme muovin kestävämpään ja ympäristöystävällisempään mustaksi viimeistellyyn metallirunkoon. Two Fussy Blokes Mini Rolleri on  valmistettu ja testattu tiukkojen standardiemme mukaisesti,  se pyörii pehmeästi ja esteettömästi ja tekee maalaamisesta  miellyttävää, nopeaa ja helppoa.