Finishing Coat (FC) on monipuolinen sisustusmaalarin ja tekevän luottotuote:

käytä primerina lisäämään tartuntaa kiiltävillä ja liukkailla pinnoilla,

käytä sealerina estämään oksan vuotoja tai petsin läpivuotoa maalipinnasta.

Ohenna maali FC:n kanssa ja saat kauniit värilliset lasyyrit, sekoita FC ja Frensheen metallijauheet…

Finishing Coat on liuotinaineeton ja myrkytön suoja maalatuille pinnoille. Tuote on EN71-3 sertifioitu, joten sitä on turvallista käyttää myös lastenhuoneessa ja leluissa.

Käyttö:

Levitä Finishing Coatia siveltimellä, sienellä tai rätillä. Parhaan tuloksen saat levittämällä 2-3 ohutta kerrosta. Anna kuivua 15-30 minuuttia kerrosten välillä. Finishing Coatin päälle voit laittaa myös vahan, jos haluat patinaa tai korostaa yksityiskohtia. Pese välineet lämpimällä saippuavedellä.

  • Viimeistele maalattu pinta FC:lla ja saat sillä roiskevedenkestävän, kauniin kiiltävän pinnan. Levitä sienellä ja useampi ohut kerros antaa hyvän suojan.
  • Käytä Degoupage-tekniikkaan arkkien, tapetin tai kankaan kiinnittämiseen pinnoille.
  • Mukava tuote sisäprojekteissa – Frenchic Finishing Coat on liuotinaine-vapaa ja myrkytön sekä tuoksuton – tekevän sisustusmaalarin monipuolinen luottotuote.
  • Paras levittää sienellä maalipinnan päälle, jolloin pinnasta tulee kaunis ja tasainen. Maalipinnan alle voit levittää myös siveltimellä. Nopeasti kuivuva (n 20min), joten voit jatkaa heti projektiasi.

Kuivuu kirkkaaksi ja kestäväksi pinnaksi nopeasti – vaihda myrkylliset pinnoitteesi Frenchic Paintin viimeistelypinnoitteeseen – kokeile ja ihastut!